Αιγάλεω όρος, ξεκινά από την Πάρνηθα και καταλήγει στον Σαρωνικό και στον κόλπο Ελευσίνας. Αποτελεί το Δυτικό όριο του Λεκανοπεδίου Αττικής. Το διέσχιζε η αρχαία Ιερά οδός και το χώριζε νότια της στο όρος Αιγάλεω (όρος Κορυδαλλός το κεντρικό τμήμα και Αιγάλεω το Νότιο στο θρόνο του Ξέρξη) και βόρεια της στο Ποικίλο όρος. Το όρος φιλοξενεί μέσα του την λίμνη Ρειτών (Κουμουνδούρου), τον βοτανικό κήπο Ι. & Α. Διομήδους, το σπήλαιο του Πάνα, το σπήλαιο Σχιστού, το σπήλαιο της Αφαίας καθώς και πολλές ακόμη σπηλιές και σπήλαια. Η χλωρίδα και πανίδα στο όρος είναι πολύ πλούσια και σημαντική. Έκατσαν πάνω του οι Δήμοι: Πέραμα, Κερατσίνι, Νίκαια, Κορυδαλλός, Αγία Βαρβάρα, Χαϊδάρι, Περιστέρι Πετρούπολη, Καματερό, Ζεφύρι, Άνω Λιόσια, Ασπρόπυργος καθώς και οι σύνδεσμοι: ΑΣΔΑ και ΠΕΣΥΔΑΠ.

Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014

κλάπηκε το ποδήλατο του elafonissos.gr


Κλάπηκε το ένα από τα ποδήλατα του elafonissos.gr, από τον Κορυδαλλό, οδοί Διαμαντίδη & Τσακάλωφ από χώρο με ποδήλατα. 

Το ποδήλατο που κλάπηκε είναι αρκετά σπάνιο, μάρκας: FELT, μοντέλο: ugly sanchez και παρακαλούμε όποιον δει κάτι ή γνωρίζει να επικοινωνήσει μαζί μας είτε στο info@elafonissos.gr είτε στο 6949125927. 

Με τα ποδήλατα αυτά είχαμε φτάσει σε απίστευτα μονοπάτια, βουνά (ειδικά στο Αιγάλεω Όρος) και παραλίες κουβαλώντας τον εξοπλισμό μας για το elafonissos.gr αλλά και το e-Lakonia.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου